sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Nyt loppu harmaus!

Harmaita neuleita on tullut värkkäiltyä viime aikoina sen verran, että nyt väriä kehiin. Tein elämäni kolmannen kaulurin ja miten just tää kolmas meni pieleen! Ja se mikä tuli itelle, heh. Silmukoita on liikaa...jos on 2 kertaa kaulan ympäri niin on liian löysä ja liian kireä kolmeen kiekkaan, pah! No täytyy kokeilla jos pesis tän meniskö hiukan kasaan. Lanka on ostettu Pukkilan puikkopäiviltä ja on Ilun värjäämää, 75 % merinoa, 20 % silkkiä ja 5 % gimalletta. Ihana lanka neuloa ja käytössä myös.
Perjantaina tuli aivan ihana yllätyspaketti postiin! Mietin pariin otteeseen, että mitä ihmettä mulle on tullut, enhän oo edes tilannut mitään! No sielläpä odotti mieluisa lähetys, Tanja oli lähettänyt mulle Mokkapuun, saaristolaispaahtimon superhyvää kahvia! Äitini oli mun luona kylässä ja oli iltapäivällä keittänyt viimeiset kahvit kun oli 1 mitallinen kahvia jäljellä ja ajatteli että aamulla täytyy juoda teetä, mutta eipä sitten tarvinnutkaan! Kahvi tuli kuin tilauksesta! Ja mitä kahvia...en oo kyllä ikinä juonut niin hyvää kahvia. Ei tarvinnut laittaa sitä maitoa 50/50 sekoitusta kuten yleensä, maitoa riitti pienempi määrä kun kahvi oli niiiiiiiin pehmeän makuista. Tätä on pakko saada lisää, ei muu auta. Onneks juon kahvia vaan aamuisin, joskus iltapäivällä enkä välttämättä ihan joka päivä, että ei tuo niin kalliiksi tule. Lisäksi mukana oli Tanjan suloisten angorakanien villaa jota olin aiemmin kuolannut, saan kokeilla kehrätä sitä :) Kiitos Tanja!
Tänään oli kiva päivä kun Terhi kävi kylässä oikein ajan kanssa. Neulottiin, syötiin, juteltiin ja kahviteltiin. Ja mitkä tuomiset sain! Aivan superpehmeää ja ihananväristä lankaa, Geisha-keksejä ja suklaateetä. Langasta tulee mulle varmaan Baktus-huivi kunhan saan tilatut työt tikuteltua pois alta. Kiitos :)

Lopuksi pari luontokuvaa. Eka kuva on otettu mun keittiön ikkunasta. Mulla oli tollanen luonnon oma markiisi kun lumi valui katolta ;) Vika kuva on otettu yhtenä aamuna kun aurinko alkoi nousta, kuu vielä yritti sinnitellä ennen väistymistä auringon tieltä Ihanaa kun alkaa olla jo huomattavasti valoisampaa kuin vielä vähän aikaa sitten. Pimeys alkaa vihdoin pikkuhiljaa väistyä :)
P.S. Miesrintamalla on ollut viime aikoina kuollutta. Herra J. jonka tapasin loppuvuodesta katosi yks kaks, haihtui ilmaan suorastaan. No onhan maailma miehiä täynnä, ehkä se herra oikea vielä joskus osuu kohdille.

8 kommenttia:

  1. No voi noita katoajia :(. Eikö heillä ole sitä munaa kertoa asia.. kuin kadota tuhkana tuuleen.

    Kivan pirtsakan värinen huivi ja ihania lahjoja!

    VastaaPoista
  2. No sano muuta! Vois kai sitä reilusti sanoa jos ei kiinnosta, mutta kun ei. Missä ne kaikki rehdit suomalaiset miehet oikein on! Taitaa olla kaikki hyvät varattuja... Joo mustakin tää huivi on ihanan pirteä ja sitä nyt kaivataan tähän arjen harmauteen totisesti. Ja lahjat tosiaan piristi mieltä ja hyvä seura. Tästä ei voi lähteä huonosti uusi viikko käyntiin.

    VastaaPoista
  3. Sinullahan ihan mukavasti meni ystävänpäivä. Minä vaan kotona köllöttelin kissojen kanssa, mutta ne onkin niitä uskollisimpia ystäviä.
    Varo vaan, kohta on maaliskuu ja kollien juoksuaika. Kokemuksen syvällä rinta-äänellä sinulle sanonkin: "Hyvät on jo varattu ja huonoa ei kannata huolia" =D

    VastaaPoista
  4. No meni tosiaan. Eilen tekemääsi apinaa ihailtiin kovasti :) Kissat on niitä parhaita ja uskollisimpia kolleja tosiaan. Huonoa en enää huoli ja jos sitä hyvää ei vastaan tule niin oon sitten ilman. Parempi yksin kuin huonossa suhteessa.

    VastaaPoista
  5. Ihanaa että kahvi maistui ja ilahdutti päivää <3. Miehiä tulee ja menee, oikeat miehet pysyy ;)

    VastaaPoista
  6. No kahvi maistui! Se on niin hyvää, että pitihän sitä tilata oitis lisää, ettei vaan pääse loppumaan, liekö muuta kahvia enää käytän tästä eteenpäin. Oikeassa oot varmasti, mun kohdalle vaan ei oo tainnut vielä osua sitä oikeaa...ehkä sitten siellä palvelutalossa...

    VastaaPoista
  7. Kahviasia jäi kyllä kiinnostamaan, saaristolaiskahvetta, mistähän sitä saisi? Miesasiassa rohkaisen avaamaan kauniit silmät ja siirtymään uusin jännittäviin harrastuksiin, niihin joissa liikkuu miehiä: rautakauppaan ostoksille, kuntosalille jossa molempia sukupuolia, jääkiekko-ottelun katsomoon, raveihin ja fiksuja tyttönä osaat nähdä ne asialliset, rauhalliset, ehkä ujotkin miehet joita voi lähestyä asiallisesti juttelemalla. Isäntä löytyi ruokakurssilta, kalaruokakurssilta... Sisarenpojalle, joka osti kissan yksinäisyyteensä, suunnittelen suosittavani etsiytymistä lankakauppaan ostoksille. Toveruus on hyvä lähtökohta, miehet saattavat aristella kovin laitettua ja trimmattua naista, enempi luonnollinen viehättää niitä parhaita kavereita. Kauppakeskuksessakin voi törmätä mielenkiintoiseen tapaukseen! Kampaajani kertoi neiti-ihmisestä joka vahingossa soitti väärään numeroon ja on nyt onnellisesti aviossa tämän väärän numeron kanssa!

    VastaaPoista
  8. Kahvia voi tilata Tanjalta Mokkapuusta, tässä linkki Tanjan blogiin: http://hopeaseitti.blogspot.fi/ Mulla kävi eilen pari kollegaa kahvilla ja tykästyivät myös kahviin. No näistä harrastuksista, kuntosalilla käyn ja onhan siellä miehiä, mutta eipä ole kukaan tullut juttelemaan. Jääkiekkoa käyn katsomassa silloin tällöin ja siellä miesten keskellä istun, nuorena yksi mies piiritti mua, mutta ei enää ;) En oo päässyt sun blogiin kommentoimaan pitkään aikaan, mutta täytyypä nyt taas kokeilla, voisin laittaa tuon linkin sinnekin. Olipa kiva kuulla susta pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista